Pa ko ti je rival?

NIKADA NISAM VIDEO RIVALA U MESIJU: Kristijano Ronaldo šokirao svet nakon pobede nad Barselonom!

Autor Dušan Ninković

Ponovo su se sreli, nakon preduge pauze!

Koliko je fudbalski svet uskraćen za češće duele dvojcie najboljih na svetu, od kako je Kristijano Ronaldo prešao u Juventus, ponovo je pokazao njihov međusobni meč. Ljubitelji fudbala su uživali u susretu u Ligi šampiona, koji je pripao italijanskom timu.

Portugalac je iskoristio teške trenutke u kojima se nalazi Barselona i sa dva pogotka rešio pitanje pobednika na meču u Španiji. Ubedljiva pobeda je bila dovoljna i za otimanje prvog mesta u grupi, ali nije to centralna tema.

Mnogi su, kao i prethodnih godina, želeli da pričaju samo o rivalstvu Mesija i Ronalda. Fudbaler Juventusa nije bio previše zainteresovan za to. Odnosno, pričao je kako među njima nema problema, izbegavjući bilo kakvu senzaciju.

''Oduvek sam imao veoma srdačan odnos sa njim. Mi 12, 13 ili 14 godina delimo pozornicu kada se dodeljuju nagrade. Nikada ga nisam posmatrao kao rivala. On pokušava da uradi najbolje stvari za svoj tim, ja to isto radim. Znate da se u fudbalu, za medije, da bi se napravio šou, uvek pravi rivalstvo. Uvek smo se dobro slagali'', rekao je Kristijano Ronaldo nakon pobede u Barseloni.

Pobedom na gostovanju u Barseloni, Juventus je preuzeo prvo mesto u grupi zbog boljeg skora u međusobnim duelima. To znači da će tim iz Torina biti povlašćen u nokaut fazi, a da Barselona može da dobije težeg rivala.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.