Zvezda hoće dalje

MANČESTER KASNIJE, SAD NEŠTO LAKŠE: Stanković otkrio sve želje pred žreb!

Autor Dušan Ninković

Pred meč sa Slovanom iz Libereca crveno-beli već mogu da maštaju o izvlačenju.

Izvor: Youtube/Printscreen/Crvena zvezda

Crvena zvezda u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope gostuje u Liberecu. Igraće protiv Slovana, ali taj meč neće imati uticaj na raspored u grupi.

Crveno-beli su obezbedili prolaz u nokaut fazu sa druge pozicije, pa već polako razmišljaju o potencijalnim rivalima. Dejan Stanković je na konferenciji istakao da nema ništa protiv Engleza, ali tek kasnije...

Jedan od timova koji bi mogao da ''zapadne'' crveno-belima je i slavni Mančester junajted, engleski tim koji je loše odigrao poslednje kolo u grupnoj fazi Lige šampiona i ispao u drugo po kvalitetu takmičenje.

Tim koji je prethodne sezone gostovao u Beogradu kao rival Partizana, sada nije baš prva želja Dejana Stankovića. Ali, samo za ovu fazu takmičenja.

''Mančester junajted... Može kasnije Junajted? Sada da dođe nešto pristupačnije. Ne znam kako to da vam kažem, da ne budem pogrešno shvaćen... Da, ok, Mančester junajted, ali ne kao 'Ja se ne plašim Junajteda, mi to možemo da prođemo'. Ja sam realista, to bi bila fantastična utakmica, veliko iskustvo za sve nas, ali nek bude to kasnije.

Na pitanje da li postoje timovi koje nikako ne priželjkuje na žrebu, Stanković je objasnio da još nije detaljno razmišljao o tome.

''Nema, ne zato što se plašim ili ne plašim. Nismo još ni razmišljali. Želeo bih sada što lakšeg protivnika, gde možemo da se takmičimo! Ima tu bombi, ogromnih, koje su na vrhu evropskog fudbala, ako to možemo da izbegnemo, zašto ne?'', rekao je Stanković na samom kraju konferencije.

Crvena zvezda igra protiv Slovana iz Libereca u četvrtak od 21 čas, a protivnika u nokaut fazi Lige Evrope će saznati narednog ponedeljka, kada na žrebu bude spojeno 16 parova prve prolećne runde.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.