TAMO SU PONIKLI

PARTIZANOVA "DECA" BI DA IM "OTKINU" BODOVE: Igrači Voždovca neće da prete crno-belima, ali...

Autor Nebojša Marković

Hoće pobedu, kao i na svakom meču.

Izvor: MN Press

Bliži se polako i 18. kolo Superlige Srbije, pretposlednje u jesenjem delu prvenstva, a jedan od interesantnijih mečeva biće odigran na Voždovcu.

Tamo će domaća ekipa na krovu tržnog centra dočekati zahuktali Partizan, željan da prekine pobedonosni niz crno-belih sa prethodnih šest mečeva.

Ali Voždovac neće biti jednostavan protivnik za tim Aleksandra Stanojevića, pošto su "zmajevi" na domaćem terenu u seriij od osam mečeva bez poraza u svim takmičenjima.

Slično misle i Marko Živković, Ivan Milosavljević i Luka Cvetićanin, veziste Voždovca koji su svoje formativne igračke godine proveli u školi FK Partizan. Oni sada žele da crno-belima pokažu šta umeju.

”Partizanova škola ima veliku ulogu u mom razvoju, kako ličnom tako i fudbalskom. Neki od najlepših događaja u mojoj karijeri vezani su za tih šest godina koliko sam proveo u omladinskoj školi”, započinje svoju priču Ivan Milosavljević za sajt kluba.

Mladi Cvetićanin šalje još jasniju poruku.

”Voždovac je klub koji uvek ide na pobedu kada igra kod kuće. Svesni smo kvaliteta koji ima Partizan i zato ne možemo i ne želim da pretimo, ali hoćemo pobedu kao protiv svakog drugog rivala koji dolazi na naš stadion”, kaže Cvetićanin.

Živković je svestan jačine protivnika koji u subotu stiže "na krov" i kaže da nema potrebu da se dodatno dokazuje Partizanu, klubu u kojem je proveo omladinske dane, ali u kojem nije dobio priliku da se pokaže u seniorskim vodama.

”Očekujem veoma lepu, ali istovremeno i veoma tešku utakmicu, jer i Partizan ima niz od šest pobeda. Mi volimo ovakve utakmice i učinićemo sve da ih pobedimo. Poštujemo protivnika, ali istovremeno želimo i tri boda. Voleo bih da postignem pogodak kao potvrdu svog kvaliteta, a proslavio bih na način na koji uvek to radim, u zagrljaju svojih saigrača. Više od toga ne bi bilo primereno, posebno jer smatram da su moja forma i postignuća uspeh mog sadašnjeg kluba, a ne propust prethodnog", zaključio je Marko Živković.