Koga?

15 TIMOVA NA ŽREBU ČEKA CRVENO-BELE: Zvezda hoće da izbaci nekog velikana! (ANKETA)

Autor Dušan Ninković

Srpki tim je po drugi put u poslednje četiri godine u nokaut fazi Lige Evrope.

Dejan Stanković je već u prvoj evropskoj sezoni ispunio sve što su navijači od njega želeli. Nije moglo u Ligu šampiona, ali nećemo sada tražiti razloge za to. Crvena zvezda će, nakon 11 osvojenih bodova u Ligi Evrope, igrati i nokaut fazu tog takmičenja.

Impresivan rezultat crveno-belih, koji su grupnu fazu završili sa tri pobede i dva remija govori da se Crvena zvezda ozbiljno pripremila za evropsku jesen. Proleće je, ipak, drugačije godišnje doba.

Tamo nema slabih i nema ekipe koje lako mogu da se dobiju. Pogotovo ako niste povlašćeni, što će biti slučaj sa srpskim šampionom.

Crvena zvezda će biti u grupi nepovlašćenih timova, a rivali će joj biti četiri uspešnija tima iz Lige šampion i još 11 pobednika grupa u Ligi Evrope, ne računajući Hofenhajm sa kojim su već igrali. Ukupno 15 timova!

Biće tu pravih evropskih velikana.

Kako drugačije objasniti prisustvo Milana, Mančester junajteda, Ajaksa, Arsenala, Rome, Bajera, Totenhema, Napolija, Šahtjora, Rendžersa... Ima, istina i onih malo slabijih, ekipa protiv kojih bi možda moglo da se igra!

Na konferenciji pred put u Liberec Stanković je rekao da Mančester junajted treba ''sačuvati'' za kasnije, a da bi u prvom kolu nokaut faze voleo neki tim protiv kog je lakše igrati. Pa, da li na žrebu ima takvih?

Dinamo iz Zagreba, PSV, Briž,... Možda Lester, ako im bude gužva u Premijer ligi? Koga biste vi voleli da gledate protiv Crvene zvezde?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.