KAKO VAM SE ČINI?

"ZVEZDA DOVODI DVOJICU NAŠIH NAJBOLJIH": Prva pojačanja na Marakanu stižu iz druge lige!

Autor Milutin Vujičić

Stanković će imati širi roster od proleća...

Izvor: MN Press

Crvena zvezda ima još tri utakmice do kraja polusezone, potom sledi pauza, pa novi izazovi već i pre sredine januara. Na prvom okupljanju Dejana Stankovića za prolećni deo sezone naći će se i dvojica novih fudbalera, potvrdio je Grafičar.

Šef stručnog štaba "grafosa" Radomir Koković otkrio je za "Sportski žurnal" da će dvojica njegovih najboljih fudbalera biti promovisana na "Marakani".

Iako nije govorio o imenima - nije teško zaključiti o kome se radi.

U pitanju su Ričard Odada, mladi fudbaler iz Kenije koji je svojevremeno bio na probi i u Juventusu, kao i supertalentovani Nikola Stanković. U pitanju je ofanzivni vezista koji je rođen 2003. godine, a koji je za kratko vreme pokazao da ima veliki potencijal.

"Mladi fudbaleri su se razvili i ove zime dvojica će preći u Crvenu zvezdu, međutim, dok ne bude zvanično nemam slobodu da otkrijem o kojim igračima se radi. Tek smo na polovini sezone, ostalo je još 17 utakmica do kraja", otkrio je trener Koković koji je prethodno radio u Zemunu i Voždovcu, dok je letos prihvatio poziv sa Senjaka.

Na polusezoni Prve lige Srbije Grafičar zauzima treće mesto, ali sa čak 11 bodova zaostatka u odnosu na Radnički iz Kragujevca.

Bliži im je Kabel (na šest bodova), a i drugo mesto vodi u Superligu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.