KOSANOVIĆ U VOJVODINI? NE IDE TAKO LAKO... Hoće ga za sportskog direktora, pitaju se Saudijci!

Ako bi i došao - ne bi bio "klasičan" sportski direktor.

MN Press

Vojvodina je promenila rukovodstvo i u potrazi je za novim sportskim direktorom, a jedno od imena koje je interesantno "staroj dami" je i Milan Kosanović, potvrđeno je MONDU.

Pomoćni trener Vladana Milojevića u Al Ahliju, prethodno i u Crvenoj zvezdi, želja je nove uprave za upražnjenu funkciju sportskog direktora, ali je za sada sve na nivou interesovanja i posao je još daleko od zaključenog.

Kako je iz više izvora potvrđeno za MONDO - ostvareni su prvi kontakti, ali Kosanović još nije blizu nove funkcije, posebno jer je ugovorom vezan za Al Ahli.

Vredi istaći i da ukoliko bi Kosanović dolazio u Vojvodinu to ne bi bilo na funkciju "klasičnog sportskog direktora", kakav je inače u Srbiji, nego bi se pre svega fokusirao na mlade fudbalere i njihov razvoj i plasman na tržište kao što je to bio slučaj dok je radio u Omladinskoj školi.

Tako je Vojvodina između ostalog dobila Sergeja Milinković-Savića, a nova uprava "stare dame" nada se da bi s Kosanovićem na čelu ponovo bilo takvih "bisera".

Vredi istaći i da Kosanović ima ugovor sa Al Ahlijem i da će Vojvodina, ako uspe da se dogovori sa novim sportskim direktorom, potom morati i da pregovara sa Saudijcima, a do tog koraka još nije došlo i nije poznato da li bi klub pravio problem pomoćnom treneru.

Prethodno je na funkciji sportskog direktora u Vojvodini bio Nikola Lazetić, dok je Nenad Lalatović želeo da sarađuje sa Markom Jovanovićem iz Radničkog, ali "stara dama" to nije odobrila.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.