debakl

ŽESTOK ŠAMAR ZA MIHAJLOVIĆA I BOLONJU - 1:5 već na poluvremenu! Ovo će uzdrmati i tim i klub

Autor Mladen Šolak

Miha će pamtiti ovaj neuspeh.

Izvor: YouTube/Bologna Fc 1909

Jako neprijatan dan na stadionu "Renato Dalara"!

Bolonja Siniše Mihajlovića primila je čak pet golova od Rome na svom stadinu - i to pre poluvremena. Potpuni debakl Mihinog sastava koji zauzima 12. poziciju na tabeli Serije A.

S obzirom na probleme sa čuvarima mreže, srpski stručnjak morao je pred gol da stavi debitanta u Seriji A, mladog Federika Ravalju (21), a kako je Bolonja igrala dokazuje i to da golman uopšte nije loše branio!

Počev od autogola Andree Polija u petom minutu nizale su se ravnomerno lopte u Bolonjinoj mreži. U desetom minutu pogodio je Edin Džeko za 0:2, u 15. Lorenco Pelegrini za 0:3...

Zastala je tada "vučica", uzela dah, pa ponovo počela da "grize" domaće. U 35. minutu Henrik Mkitarjan asistirao je Žordanu Veretuu za 1:4, a neverovatnih 1:5 postavio je upravo Mkitarjan minut pre pauze.

Naravno da je na poluvremenu bilo jasno ko će pobediti, jer je Roma treći put u klupskoj istoriji dala pet golova u prvih 45 minuta, a prvi put je to uradila na gostovanju Bolonji. Ovim trijumfom, popela se na peto mesto i sada "pritiska" četvrtoplasirani Sasuolo, trećeplasirani Napoli, pa i Inter, koji je drugi sa samo tri boda prednosti.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.