Kuda?

GDE STE POŠLI VAS DVOJICA? Ceo stadion zaćutao, igrači kleknuli, a oni... (VIDEO)

Autori Goran Arbutina Dušan Ninković

Komična scena pred početak duela u engleskoj Premijer ligi.

Fudbaleri Totenhema propustili su priliku da pobjedom nad Kristal Palasa odmaknu Liverpulu na tri boda. Kasnije je remizirao i Liverpul, koji nije iskoristio kiks lidera na tabeli.

"Pevci" su poveli, ali su Luka Milivojević i saigrači ipak stigli do remija, tek drugog u sezoni.

Ovaj duel imao je zanimljiv uvod koji su "režirali“ Kristijan Benteke i Hjung Min Son. Njih dvojica su toliko bili željni igre da su zaboravili dogovor svih igrača i sudija da pre početka susreta kleknu jedan minut u znak podrške pokretu "Black lives matter" protiv rasizma.

Nakon sudijskog zvižduka celi Selhurst park je zaćutao, svi su kleknuli, a Benteke je potrčao u napad. Son je odmah krenuo za njim da ga zaustavi.

Vrlo brzo shvatili su o čemu se radi i brže-bolje kleknuli, a Benteke je prvo pokušao da se "odšunja" na svoju polovinu terena, da bi na kraju jednostavno kleknuo pored Sona.

Pogledajte ovu situaciju.

Totenhem je poveo u 23. minutu preko Harija Kejna, najboljeg engleskog napadača u ovom trenutku. Njemu je asistirao upravo saigrač iz Južne Koreje, ali to nije bilo dovoljno. Ekipa Roja Hodžsona je uzvratila preko Džefrija Šlupa u 81. minutu, pa Murinjo može da bude ljut zbog dva izgubljena boda.

Ekipa koju ove sezone sjajno predvodi Portugalac je ostala lider na tabeli. Zbog istog broja bodova i bolje gol-razlike od Liverpula, Totenhem je prvi, dok Kristal Palas zauzima 11. poziciju. Oni su u 12 mečeva osvojili 17 bodova.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.