Kazna

PSOVAO PROTIV MIHAJLOVIĆA, PA ĆE FUDBAL GLEDATI OD KUĆE: Suspendovan je zbog jedne ružne reči!

Autor Dragan Šutvić

Verovatno prvi put čujete za ovakvu situaciju.

Izvor: Andrew Medichini/AP

Fudbaleri Rome "pregazili" su rivala iz Bolonje na jučerašnjem gostovanju na Dal'Ari. Rimska "vučica" je protiv tima kojim komanduje Siniša Mihajlović postigla ČAK PET pogodaka za jedno poluvrijeme (1:5).

Meč je, na kraju, i završen tim rezultatom, a jedini gol Bolonje delo je Rominog Brajana Kristantea, koji je posle jednog rutinskog centaršuta sa desne strane zatresao vlastitu mrežu.

Dan kasnije je suspendovan – zbog bogohuljenja! O čemu se radi?

Naime, italijanski fudbalski disciplinci kaznili su vezistu Rimljana sa jednom utakmicom pauze jer je, kako se navodi, "nakon postizanja autogola koristio blasfemične reči", što se moglo čuti i tokom TV prenosa.

"Sportski sud je primio zvanični izvještaj od strane federalnog tužioca, a u vezi sa prekršajem fudbalera Brajana Kristantea. Igrač je koristio riječi bogohuljenja u 23. minutu prvog poluvremena. TV snimci su pregledani i analizirani i nije bilo sumnje da je igrač 'uhvaćen' u izgovaranju blasfemičnih izraza koji jasno mogu da se čuju", saopšteno je.

Mora da je bilo nešto "masno"...

Roma će tako u narednom prvenstvenom meču, kada bude igrala protiv Torina na svom stadionu, morati da juri bodove bez Kristantea. On je neočekivano na pauzi ovih dana.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.