Derbi za opstanak

NOVI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU, KLUB UPOZORAVA - "SPREMA SE KRAĐA"! Derbi za opstanak pratiće kamere!

Autor Dušan Ninković

Oprezni su pre meč poslednjeg kola, za koji sumnjaju da je namešten.

Izvor: MN Press

Ostalo je da se odigra još jedno kolo Superlige Srbije u 2020. godini, a baš pred njega se dogodio i jedan od najneobičnijih momenata u fudbalskoj jeseni. Novi Pazar skreće pažnju na namešten meč.

I to unapred! Pazarci tvrde da će utakmica poslednjeg jesenjeg kola protiv Napretka u Kruševcu biti nameštena.

Ekipa iz Novog Pazara je u prethodnoj rundi savladala Metalac i najavila da će biti ozbiljan kandidat za opstanak u eliti, ali sada skreću pažnju na neke nefudbalske stvari. Kako kažu u Novom Pazaru, dobili su informacije iz različitih izvora.

Kontroverzno saopštenje, koje nešto niže prenosimo u celosti, stiglo je nakon što se saznalo da će meč u Kruševcu suditi Danilo Grujić, čijim izborom nisu oduševljeni u Novom Pazaru.

ZVANIČNO SAOPŠTENJE:

''Od brojnih ljudi iz fudbala, među kojima je i veliki broj naših iskrenih prijatelja, stigla su upozorenja da bi utakmica mogla da se odluči mimo fudbalskih poteza. Iznenađeni jesmo i baš iz tih razloga preduzimamo na vreme mere koje su u našim moćima da bi izbegli dodatna iznenađenja bilo koje vrste.

Na utakmicu sa Napretkom šaljemo našu novinarku ekipu, tako da će kamerom biti zabeležen svaki detalj utakmice. To je ono što mi možemo da uradimo. Dodatni angažman očekujemo i sa druge strane. Dovoljno je postojanje sumnje, pa da se na ovu utakmicu obrati posebna pažnja. Vidan je napredak u sudijskoj organizaciji u poslednjih godinu dana i baš iz tog razloga očekujemo da se na vreme preduprede eventualne loše pojedinačne namere. U najavi ovo je duel dva ravnopravna rivala, to bi i trebalo da ostane. Pobeda kao i u svim prethodnim mečevima je naš cilj.

Da bi do nje došli potrebni su nam regularni uslovi, što bi sudijska organizacija dodatnom kontrolom utakmice trebala i mogla da nam obezbedi.''

Meč između Napretka i Novog Pazara je poslednji koji će ovi timovi odigrati u ovom delu sezone, a na programu je u sredu od 16 časova. Igra se u Kruševcu i predstavlja pravi derbi donjeg dela tabele, jer Novi Pazar ima 20, a Napredak 17 osvojenih bodova.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.