VEĆE PLATE?

3 NOVA POTPISA U PARTIZANU: Stanojević je tražio - biće ispunjeno!

Autor Milutin Vujičić

Naravno, ako pristanu...

Izvor: MN Press

Prvi posao rukovodstva Partizana ove zime biće da produži ugovore sa trojicom važnih igrača.

Saša Zdjelar i Aleksandar Šćekić mogu da odu bez obeštećenja na kraju sezone, Slobodan Urošević naredne zime, pa u taboru Partizana žele da se obezbede i obnove saradnju sa fudbalerima koji su već duže vreme u njihovim redovima.

Vezisti su tu dve i po godine, levi bek već tri, a iako su se menjali treneri - oni su pokazivali da imaju kvalitet i važan su faktor i kod Aleksandra Stanojevića.

"Sportski žurnal" piše da da će već posle utakmica sa Mladosti (sreda) sesti za pregovarački sto, a očekuje se da im plate budu povećane pošto do sada nisu pripadali "prvom platnom razredu". Takođe, to što produže ugovore - ne znači da možda ne napuste Partizan.

Crno-beli žele da se obezbede da ne odu bez obeštećenja i da ih nagrade za dobre partije i doprinos u prethodnom periodu.

Najviše mečeva odigrao je Zdjelar, čak 129 za Partizan od dolaska iz Olimpijakosa, potom sledi Urošević sa 94, dok je Aleksandar Šćekić trenutno na 85, a u prethodnom periodu bio je i najbliži odlasku jer je za njega bilo interesovanja iz Španije.

(MONDO/Sportski žurnal)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.