Šampionski tim

MILAN HOĆE DA DUPLO JAČI DOČEKA ZVEZDU: Mete su im argentinski čarobnjak, fenomenalni štoper i Dele Ali!

Autor Nikola Lalović

Stefano Pioli misli ozbiljno.

Crvena zvezda će se sastati sa Milanom u prvoj rundi nokaut faze Lige Evrope, a do tada bi tim Stefana Piolija mogao ozbiljno da se pojača. 

Trenutno su prvi u Italiji posle puno vremena i uprava kluba ne želi da dozvoli da se trenutna prednost prokocka, pa je spremna da izdvoji ozbiljna sredstva u prelaznom roku. 

Najzvučnije ime koje se pominje kao potencijalno pojačanje kluba je vezista Totenhema Dele Ali. Ovaj još uvek mladi Englez je pod Žozeom Murinjom izgubo mesto u timu i pada mu cena, a spas karijere mogao bi da potraži u Italiji. 

Drugo ime koje se pominje je Papu Gomez. Argentinski vezista je u životnoj formi i prošle sezone je sa Atalantom bio "ubica džinova" u Ligi šampiona. Ipak, sada se posvađao sa trenerom Gasperinijem i želi da ide iz kluba. Sve je više glasina o navodnoj tuči između Gasperinija i Gomeza u svlačionici Atalante, tako da i ovde Milan želi da iskoristi novonastalu situaciju. 

Ali prva meta je defanzivac Šalkea Ozan Kabak. Njega u svom timu želi i Jirgen Klop, a Stefano Pioli sa druge strane nije zadovoljan opcijama u odbrani. Želi da proda neke od svojih štopera i dovede mladog Turčina koji je jedna od retkih svetlih tačaka Šalkea. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.