"NEĆEMO DA SE BRANIMO"

"ZVEZDA SKORO NIKAD NE GUBI": Žarko Lazetić želi hrabar Metalac u meču protiv šampiona

Autor Nebojša Marković

Trener tima iz Gornjeg Milanovca je svestan težine zadatka koji je pred njegovim timom.

Izvor: Arena Sport /Printscreen

Crvena zvezda se plasirala u 1/16 finala Lige Evrope, tamo će u februaru igrati mečeve protiv slavnog Milana, ali crveno-beli nastavljaju svoj put u Superligi Srbije.

Šampion želi da nastavi u pobedničkom ritmu, a rival će biti Metalac iz Gornjeg Milanovca. Oni ne žele da se unapred predaju.

Metalac je ove sezone igrao protiv drugoplasiranog, trećeplasiranog i četvrtoplasiranog tima Superlige u Gornjem Milanovcu, ali su i protiv Partizana i Vojvodine i Čukaričkog upisali nerešene rezultate.

Sada će tim Žarka Lazetića pokušati da ostvari nešto slično i protiv lidera šampionata.

"Zvezda je ekipa koja skoro nikad ne gubi, retko i prima golove. Jasno je da nas čeka težak posao, ali utakmicu posmatramo kao svaku drugu. Kao izazov i priliku da se izmerimo s takvim protivnikom. Znamo apsolutno ko je favorit, međutim, očekujem da ćemo biti podjednako ambiciozni kao dosad, da ćemo biti hrabri. Što više budemo mogli, nadmetaćemo se", najavljuje Lazetić.

"Neće nam biti opredeljenje da se branimo. Naravno, kad nas Zvezda bude na to naterala, bićemo spremni, kao i za ostale faze. Sve zavisi koliko ćemo biti u mogućnosti da sprovedemo prepoznatljiv način igre, koji smo izgradili proteklih meseci. Mnogo toga zavisi od protivnika, ali i od našeg stava", dodao je trener Metalca Žarko Lazetić..

Meč Metalac - Crvena zvezda igra se u sredu od 16.00 uz prenos na TV Arenasport 1.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.