Sa tri metra

OD TOLIKOG GOLA - PRAVO U STATIVU! Bačka je hit na internetu zbog ovog promašaja! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Imali su priliku da stignu do tri boda, na kraju nisu osvojili nijedan.

Izvor: YouTube/Superliga Srbija/Printscreen

Ako Bačka planira da opstane u Superligi Srbije, ovakve stvari ne mogu da se dešavaju. Na utakmici 19. kola protiv Radničkog, koja je spustila zavesu na jesenji deo prvenstva za oba tima, promašili su šansu koju je jako teško promašiti!

Iz ugla kamere koji imamo nije moguće utvrditi koji od fudbalera Bačke je natrčao na jednu odbijenu loptu i sa manje od pet metara udaljenosti pogodio - stativu.

Bilo je to u ključnim trenucima meča, pri rezultatu 1:1, a kada već domaći tim nije uspeo da postigne gol za prednost, potrudile su se Nišlije. Radnički je u samom finišu susreta, preko Nemanje Kojića, stigao do pobede (2:1).

Igrači tima iz donjeg dela tabele nisu bili lošiji od rivala na svom terenu, ali greške poput ove, kada se gol promašuje sa samo nekoliko metara, ne mogu da se događaju.

Zbog tog rezultata će tim iz Bačke Palanke ''držati fenjer'' tokom zimske pauze. Bačka je sakupila samo 11 bodova iz 19 kola i nalazi se na poslednjoj poziciji, sa tri boda manje od šabačke Mačve. Radnički iz Niša zimuje na sedmom mestu, sa 30 bodova i daleko ispod svojih očekivanja.

Na snimku ispod možete pogledati sve najzanimljivije detalje sa utakmice.

Bačka - Radnički
Izvor: Youtube/Superliga Srbija

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.