Odlazi?

LALATOVIĆ ODLAZI IZ SRBIJE: Seli se u komšiluk, preuzima velikana i napada titulu?

Autor Dušan Ninković

Tim ima velike ambicije, a Lalatović bi bio zvučno ime u tamošnjem fudbalu!

Izvor: MN Press

Za sada to niko ne želi da kaže, ali Vlado Jagodić bi mogao da napusti klupu Borca iz Banjaluke. Navijači to žele, tražili su od njeg da ode, a klub ima ideju kako da nadomesti gubitak trenera.

Prva želja ambiciozne uprave Banjalučana je Nenad Lalatović!

Bio bi to šokantan potez koji bi uzdrmao fudbalske prilike u Srbiji i Bosni i Hercegovini, pošto nije često primer da treneri koji se sa svojim timovima nalaze u vrhu Superlige odu u Premijer ligu BiH.

''Promena na klupi je izvesna i sve ide ka tome da Jagodić napusti ekipu. On bi se prebacio na upražnjeno mesto sportskog direktora, a Lalatović bi preuzeo vođenje tima. Problem je njegov ugovor sa Vojvodinom, koji važi do narednog leta. Ipak, problemi u novosadskom timu bi mogli da ga ubede da napusti klub i pre isteka ugovora'', rekao je za ''glassrpske'' izvor blizak Borcu.

Podsećamo, pre samo nekoliko nedelja, Lalatović je istakao da će Vojvodini biti teško da ga zameni kada ode. Temperamentni trener je nekoliko puta bio vidno nezadovoljan zbog teške finansijske situacije u klubu i dugovanjima prema igračima i ostalim zaposlenima.

Nenadu Lalatoviću bi to bio prvi posao van Srbije, a ukoliko Banjalučani ne dogovore saradnju sa nekadašnjim trenerom Crvene zvezde, okrenuće se nekom od manje atraktivnih rešenja. Za sada su u prvom planu, na toj listi, Darko Vojvodić, Vule Trivunović, Dragan Jović i Nemanja Miljanović, koji su daleko dostupniji Borcu.

Prema informacijama koje ima MONDO, Lalatović ne planira da napusti Vojvodinu tokom zime nego da ostane sve do kraja sezone, nakon čega će dobro razmisliti da li je vreme za odlazak u inostranstvo.

(MONDO/GlasSrpske)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.