STIGAO ODGOVOR CRVENO-BELIH

ZVEZDA SE HITNO OGLASILA - KANGA ĆE BITI KAŽNJEN: Klub potvrdio sukob trenera i igrača!

Autor Nebojša Marković

Crveno-beli ne žele da bude bilo kakvih spekulacija.

Izvor: MN Press

Nakon informacija da su odnosi između Dejana Stankovića i Gelora Kange, trenera i igrača Crvene zvezde, postali narušeni, stiglo je i objašnjenje iz same Zvezde.

Klub iz Ljutice Bogdana je reagovao na pisanja medija.

U četvrtak su se u medijima pojavile informacije da je Stanković vezistu Zvezde "poslao na hlađenje" i da je dobio "ukor pred iskljućenje", a za sve se navodila verbalna rasprava tokom poluvremena utakmice Slovan - Crvena zvezda kao i burna reakcija Gabonca kada je izlazio iz igre.

Kanga nije igrao ni na poslednja dva meča, što je dodatno "podgrejalo" sumnje, a sada je stigla poruka iz Zvezde.

"Povodom informacija o verbalnom sukobu šefa stručnog štaba našeg kluba Dejana Stankovića i igrača Gelora Kange, Crvena zvezda želi da pojasni situaciju kako bi se prekinula sva nagađanja", počinje se u objavi kluba.

"Sukoba u ekipama uvek ima i biće ih. Ne postoji klub i ekipa imuni na tako nešto. Ipak, nećemo dozvoliti da ovo utiče na ekipu. Razgovarali smo sa Kangom i biće shodno klupskom pravilniku kažnjen, shvatio je grešku i prihvatio odluku. On ima ugovor sa Crvenom zvezdom na tri godine i nastavljamo dalje zajedno", objašnjeno je iz Crvene zvezde.

Crvenoj zvezdi je do kraja takmičenja u 2020. godini preostao još samo meč osmine finala Kupa Srbije koji u petak od 13.30 igraju na Banjici protiv Rada.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.