Loša reakcija i poraz

MARKO NIKOLIĆ ĆE BITI LJUT NA RAJKOVIĆA: Kiks srpskog štopera i još jedan poraz Lokomotive, za kraj!

Autor Mladen Šolak

Iskusni srpski defanzivac napravio je pogrešnu procenu u presudnom trenutku. Njegov tim je pao i pred zimsku pauzu...

Izvor: MN Press

Dobar rezultat bio je preko potreban Lokomotivi iz Moskve na današnjem gostovanju Himkiju, na oproštaju od prvog dela sezone.

Posle borbenih 90 minuta, skor na semaforu je bio 2:2, a onda je štoper gostiju Slobodan Rajković pogrešio u nadoknadi. Napadač Himkija Aleksandar Dolgob je to iskoristio da domaćima donese pobedu – 3:2.

Bivši reprezentativac Srbije (19 nastupa) tako je loše završio polusezonu u kojoj je ekipa Marka Nikolića nastupala u Ligi šampiona, imala dosta problema, a pred početak zimske pauze upala u seriju loših rezultata. 

Pogledajte njegov kiks.

Od 21. oktobra i početka učešća u Ligi šampiona, Lokomotiva je ostvarila samo dve pobede u 14 mečeva. Od poslednje, protiv Rubina 5. decembra, pokazala je zube Bajernu u Minhenu (0:2), a onda doživela katastrofu protiv Krasnodara prošle nedelje.

Ove večeri na Himki areni "Loko" je dva puta vodio, golovima Gžegoža Krihovjaka u 15. minutu (0:1) i Murilja u 37. (2:1), ali je Himki u 85. minutu izjednačio udarcem Ilje Kukarčuka, a onda je Dolgov u 93. presudio pobednika. 

Rajkoviću, koji je došao prošlog leta u klub, na kraju je popustila koncentracija, a golman Anton Končenkov to nije uspeo da ispravi.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.