Ide...

MESI JE REKAO SVE O BARSELONI: Pogledajte glasove, otkrio je gde će igrati?

Autor Dušan Ninković

Trebalo je sve da shvatimo iz te poruke? Ima li stvarno nekog skrivenog smisla...

Španski mediji tvrde, a oni sigurno znaju i nešto više od nas koji transfer sagu u Barseloni gledamo sa velike udaljenosti, da je Mesi glasovima za najbolje igrače godine otkrio gde odlazi?

Da li je stvarno tako? Pa, fudbalera Barselone nema među onima koji su dobili njegov glas.

A zato su tu Kejlor Navas, Kilijan Mbape i Nejmar!

Dovoljno da počne da se šuška o letnjem transferu u Pariz, gde će sa ekipom koja je već godinama na okupu pokušati da osvoji Ligu šampiona, trofej koji PSŽ-u nedostaje.

Španska Marka piše da nije iznenađenje što Lionel Mesi nije glasao za saigrače u izboru za najboljeg fudbalera godine jer tu stvarno nema nekih velikih kandidata koji su mogli da osvoje nagradu, ali da je problem kod golmana. Loši odnosi u svlačionici rezultatirali su izostankom poena za Mark-Andre Ter Štegena.

Nemački golman nije dobio nijedan glas, iako je bio fantastičan tokom većeg dela godine. Umesto njega među nagrađenima su bili Kejlor Navas, Manuel Nojer i Jan Oblak. U izboru za najboljeg fudbalera godine Mesi je bodove dao Nejmaru, Mbapeu i Levandovskom, koji je na kraju i osvojio nagradu.

Ne tako davno pričalo se o Mesijevom odlasku u PSŽ. On je nezadovoljan situacijom u klubu, ali je ipak prelomio da ostane još jednu sezonu u Barseloni. Ipak, pitanje je da li će i nakon leta 2021. godine igrati za španski tim...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.