Fudbal

Nova oprema za nove bodove – Mozzart nastavio sa akcijom donacije dresova lokalnim klubovima

Autor Lana Stošić

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću samo ove godine je “obukao” više od 40 timova iz Srbije i regiona, ali i dijaspore

Izvor: Mozzart/Promo

Mnogi klubovi početak prolećne sezone dočekaće sa novom opremom koju im je darovala kompanija Mozzart. U okviru akcije “Novi dresovi za nove šampionie” regionalni lider u priređivanju igara na sreću više od tri godine pomaže manjim klubovima iz nižih liga da dođu do boljih uslova za rad. Ovoga puta dresovi sa znakom “M” obradovali su fudbalere Brodoremonta iz Kladova i Omladinca iz Zablaće. 

Klub iz grada na Dunavu sa 26 bodova zimuje na šestom mestu na tabeli u zoni "Istok", u teškim vremenima opstaje zahvaljujući maksimalnom angažovanju fudbalera, entuzijazmu ambicioznog rukovodstva i ljudi dobre volje koji su spremni da pomognu.

- Član porodice prijatelja čija pomoć je nemerljiva sada je i kompanija Mozzart koja je prepoznala koliko je važna podrška manjim sportskim klubovima jer kroz društveno odgovornu akciju ,,Novi dresovi za nove šampione’’ promoviše sport u lokalnim sredinama.

Zahvaljujemo se na donaciji dve garniture dresova za 22 fudbalera, sportska oprema stigla je u pravom trenutku i to je nagrada za trud i zalaganje svih u klubu. Ove jeseni zabeležili smo najbolji plasman tokom sedmogodišnjeg igranja u zonskom stepenu takmičenja. To nas obavezuje da opravdamo poverenje i daje nam motiv više da na proleće zabeležimo još bolje rezultate - istakao je Dejan Pajkić, predsednik FK Brodoreont.

Izvor: Mozzart/Promo

U redovima "brodara" veruju da će nova sportska oprema biti dodatni podstrek njihovim fudbalerima u prolećnoj sezoni, a istom se nadaju i iz FK Omladinca iz Zablaća kod Čačka.

- Ambicije kluba u narednom periodu su da postane stabilna zonaška ekipa, a ako se ukaže prilika u budućniosti i borba za veći stepen takmičenja. Ova donacija dodatno nas je motivisala, zahvaljujemo se kompaniji Mozzart na ovom vrednom poklonu i što su odlučili da baš naš klub obraduju sa dve garniture dresova – kaže predsednik FK Omladinca Blagoje Damljanović.

Posebnu pažnju klub posvećuje radu sa mlađim kategorijama,

- Okupili smo oko 50 dece. Oni su raspoređeni u dve starosne kategorije, omogućen im je rad sa nekim od najboljih trenera iz Čačka i nadamo se da će neko od te dece u budućnosti zaigrati za seniorski tim, a možda se u njima krije i neki budući reprezentativac naše zemlje.

Mozzart je obezbedio opremu za više od 5.000 sportista iz Srbije, regiona i dijaspore, a samo je u ovoj godini donirano više od 40 klubova.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi