Video je na Instagramu

NEJMAR JE POTPUNO POLUDEO ZA NJOM: Bila je u bizarnom španskom rijalitiju, a njene fotografije na Instagramu grme!

Autor Dušan Ninković

Pojavila se u rijalitiju ''La Isla de las Tentaciones'', a dominira na Instagramu.

Izvor: Instagram/melodiepe/printscreen

Nejmar je trenutno povređen pa ima višak slobodnog vremena. Izgleda da ga koristi kako bi na Instagramu pronašao svoju narednu devojku i u tome mu dosta dobro ide.

Ove godine, koja je za mnoge bila katastrofalna, već je promenio dve, a sada se šuška o njegovoj novoj aferi. Meta mu je Melodi Penjalver, španska učesnica jednog bizarnog rijaliti programa.

Melodi je poznata u Španiji, što zbog svojih provokativnih postova na Instagramu, što zbog pojavljivanja u popularnom rijalitiju. Španska verzija američkog programa ''Temptation Island'' joj je donela medijsku pažnju najviše zbog njenog fizičkog izgleda. 

U ovom rijalitiju, parovi su prinuđeni da tokom određenog vremenskog perioda budu na pustom ostrvu sa singl osobama suprotnog pola, kako bi testirali snagu svoje veze. Melodi je učestvovala i skrenula pažnju na sebe. Očigledno, primetio ju je i Nejmar, koji joj redovno gleda fotografije.

Fudbaler PSŽ-a je od početka 2020. već prekinuo dve veze. Do sada je bio sa zemljakinjom hrvatskog porekla Natalijom Barulić, a zatim i muzičkom zvezdom Gabrijelom Batista.

Očigledno su obe prošlost za brazilskog fudbalera koji se trenutno oporavlja od povrede i neće igrati do januara.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.