Oboje su iz regiona!

PRELEPA GOLMANKA ČELSIJA IMA DEČKA IZ SRBIJE: Poreklom je sa Balkana, a sada će braniti za slavni tim iz Londona!

Autor Dušan Ninković

Nakon skoro deset godina profesionalne karijere, napravila je veliki iskorak.

Izvor: Instagram/zeciramusovic/printscreen

Istoriju Čelsija je pisalo nekoliko fudbalera sa naših prostora, a od skoro će u ženskom timu ovog kluba braniti devojka poreklom iz Bosne i Hercegovine.

Lepotica koja inače čuva mrežu reprezentacije Švedske, Zećira Mušović, od sada će braniti za slavni londonski klub.

Njena kariejra do sada je bila bazirana uglavnom na severu Evrope, pa se na Balkanu nije često čulo za njene odbrane. Ipak, ona je veoma uspešna, pošto je tokom osam godina seniorskog fudbala u Rozengardu čak tri puta bila šampion, a stigla je i do nacionalnog tima.

Pored imena, koje nedvosmisleno podseća na njene balkanske korene, Zećiru sa regionom povezuje i dugogodišnja veza. Njen dečko je poznati švedski hokejaš Alen Bibić, inače momak poreklom iz Srbije.

Bibić trenutno nastupa za klub iz Finske, potencijalni je reprezentativac Švedske, ali je rođen u Srbiji. Njegovo rodno mesto je Ugao, naselje u opštini Sjenica, odakle su se njegovi roditelji odselili na sever Evrope još dok je bio beba.

Na Zećirinim Instagram objavama često je prisutan i Alen koji je uspešan sportista, ali oboje pored profesionalnih karijera mogu da se pohvale i fakultetskim diplomama. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi