JEZIVO

UŽASNI DETALJI SMRTI DIJEGA MARADONE: Stigli rezultati obdukcije koji će zgroziti svet! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Maradona je bio testiran na prisustvo narkotika i alkohola u krvi, ali došlo se do zastrašujućeg otkrića.

Nastavlja se istraga povodom smrti Dijega Maradone i iako su poslednji nalazi tačni, ta istraga se ovde neće završiti.

Završena je obdukcija slavnog argentinskog fudbalera, gotovo mesec dana posle njegove smrti, a njeni rezultati su šokantni!

Argentinska televizija "Telefe" je u živom programu objavila rezultate autopsije Dijega Maradone i za očekivati je da oni još više "podignu prašinu".

U izveštaju se navodi da u Maradoninoj krvi nisu pronađeni ni tragovi droge ni alkohola, ali jeste jedan zastrušujuć podatak.

Rezultati obdukcije tvrde da Maradona nije preminuo brzo, već da je pre smrti proživljavao agoniju koja je mogla da traje između šest i osam sati!

"Eksperti su utvrdili da nije bilo prisustva iznenadne smrti, jer je agonija trajala šest do osam časova i postojali su simptomatološki znakovi koji otkrivaju da su doktori morali da ih primete", rekao je Mauro Seza za "Telefe".

Ova šokantna vest sigurno će dovesti do reakcije advokatskog tima koji je još ranije tvrdio da je do Maradonine smrti došlo zbog nemara lekara. Ukoliko se ispostavi da su nalazi autopsije tačni, doktor Lepopoldo Luke i njegovi saradnici mogli bi da krivično odgovaraju i dobiju žestoku kaznu.

Još ranije je bilo utvrđeno da je troje ljudi lagalo o Maradoninoj smrti.

Prema izveštaju autopsije, u Maradoninom organizmu su bili pronađeni tragovi antidepresanata, antipsihotika koji se koriste za lečenje bipolarnih poremećaja, kao i lekova koji se koriste za smirivanje iznenadnih napada.

Zvanični nalaz obdukcije kaže da je Maradona preminuo usled "akutnog edema pluća usled pogoršane srčane insuficijencije".

Ovde je preminuo Dijego Maradona:

Ovako je Argentina uživo saznala na koji način je umro legendarni "El Pibe"...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.