EVO ŠTA KAŽE

POSLE VLAHOVIĆA I FIORENTINE, RONALDO JE MORAO DA SE OGLASI: Zvezda Juventusa smiruje navijače, poslao jasnu poruku!

Autor Tamara Ranković

Portugalac dao "obećanje" navijačima

Slavni klub iz Torina zapamtiće poraz od Fiorentine.

Umesto da kraj godine završe bez poraza u novoj sezoni Serije A, fudbaleri Juventusa nisu imali leka za sjajnu partiju tima iz Firence.

Prva zvezda Juventusa Kristijano Ronaldo svestan je loše partije koju su pružili on i njegovi saigrači, pa je tako imao potrebu da se obrati navijačima putem Instagrama.

"Bledim izdanjem i rezultatom dalekim od prihvatljivog, okončali smo 2020. godinu koja iz mnogo uglova bila posebna. Prazni stadioni, kovid protokoli, odložene utakmice, dugačak prekid, pa gust raspored", napisao je legendarni Portugalac, ali i priznao da ne sme da se traži izgovor.

"Ali ovo ne sme biti izgovor ni za šta. Znamo da moramo da pružimo što više, da igramo bolje i pobeđujemo češće. Mi smo Juventus! Jednostavno ne možemo da prihvatimo ništa manje osim odlične partije", jasan je bio Ronaldo i poručio vernim navijačima da je Juventusu potrebna njihova vera.

"Nadam se da ćemo posle ove pauze izaći još jači i ujedinjeniji nego ikad. Sezona je duga i verujemo da ćemo na kraju, ponovo, slaviti sa našim navijačima. Verujte u nas, verujte u tim kao što i mi verujemo u vas i mi ćemo vas obradovati", završio je Kristijano i time dao nadu da će "stara dama" naći način da zablista.

Juventus se trenutno nalazi na 4. poziciji tabele Serije A.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.