KAKAV TALENAT!

ZARAĐIVAO JE MILIONE, A SAD GA TUŽE ZBOG RAČUNA ZA STRUJU I VODU: Veliki blam zvezde o kom priča cela Rusija!

Autor Nebojša Marković

Tresao je mreže, ali je van terena "davao autogolove"...

Izvor: YouTube/spamoscow/Hasib Raiyan/Printscreen

Mnogo je fudbalera do sada bilo koji su imali sjajne talente i potencijal da ostvare najveće stvari, ali su onda ostali bez svega toga jer van terena nisu bili u stanju da budu disciplinovani.

Jedan od njih je Roman Pavljučenko!

Ruski fudbaler danas mora da igra niželigaški fudbal ne bi li preživeo, a nekada je zarađivao milione igrajući za Totenhem.

Bio je on strašan igrač. Momak za kojeg su se otimali brojni klubovi sa zapada Evrope. U dresu Spartaka iz Moskve je briljirao, postigao 69 golova na 141 utakmici.

Stigao je i taj famozni EURO 2008, kada je Rusija bila hit prvenstva, a Pavljučenko u tandemu sa Andrejem Aršavinom dominirao turnirom na kojem su stigli do polufinala.

Tamo ih je izbacio kasniji šampion Španija, a Pavljučenko je sve očarao svojim igrama u Švajcarskoj i Austriji.

Stigao je na red transfer u Totenhem i nedugo zatim počeli su problemi u životu Rusa...

Van terena nije uvek bio u stanju da se ponaša kako je trebalo i poroci su u njegovom životu uzimali sve više maha. Pričalo se da Pavljučenko van terena mnogo pije i da ima finansijskih problema. 

Roman Pavljučenko sada ima 39 godina i igra za člana treće lige Rusije, Znamja Noginsk. Tamo nastupa već nekoliko godina, a do ove sezone je sa njima igrao u amaterskom četvrtom rangu.

Nekadašnji reprezentativac Rusije je dospeo u žižu javnosti u Rusiji kada se otkrilo da duguje oko 400 evra za troškove režija kao što su struja i voda!

Pominjalo se da su alkohol i kockanje njegovi poroci koji su mu napravili probleme, a iako je nedavno bio uslikan u luksuznom restoranu, Pavljučenko duguje pomenutih 400 evra za struju i vodu!

Uprkos tome što je Totenhem za njega svojevremeno platio 17.500.000 evra i što je Pavljučenko u dresu "pevaca" tokom četiri godine odlično zarađivao, Rus je dobar deo toga izgubio, a sada se "blamira" neplaćanjem računa.

Ruski mediji tvrde da je Pavljučenko u opasnosti da ozbiljno odgovara zbog neplaćanja računa i kompanije kojima duguje novac su ga već tužile.

Dotakao je dno da ga "razvlače" po medijima zbog 400 evra dugovanja...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi