Fudbal

PIKSI USKORO POSTAJE SELEKTOR? Ili Stojković ili Milošević - sve manje šanse za Milojevića?

Autor Mladen Šolak

Viđen je u društvu predsednika FSS Slaviše Kokeze

Izvor: MN Press

Dragan Stojković Piksi javno je poručio da bi sigurno odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo u Kataru, a po svemu sudeći mogao bi da dobije šansu za to!

"Informer" je objavio da su se predsednik Fudbalskog saveza Srbije i Piksi sreli u jednom beogradskom restoranu i da su nekoliko sati razgovarali.

"Sedeli su u restoranu nekoliko sati i sve vreme su bili sami za stolom. Delovalo je da je razgovor protekao u vrlo prijatnom i srdačnom tonu, ali nije moglo da se nasluti šta je tema razgovora", rekao je očevidac tom listu.

Ni Kokeza ni Stojković nisu komentarisali svoj sastanak niti otkrili kako teku pregovori, a ranije je najavljivano da bi "orlovi" mogli da dobiju novog selektora do kraja godine.

"Informer" piše da će Savo Milošević postati selektor ako ne uspeju pregovori sa Stojkovićem, dok su sve manje šanse da Srbiju preuzme Vladan Milojević, jer bi narednih šest meseci morao da radi u Saudijskoj Arabiji u klubu i paralelno u nacionalnom timu. U FSS nezvanično nisu za tu opciju.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

"Znam da bih nas odveo u Katar. Znam jer verujem u to i izvukao bih iz igrača maksimum, maksimuma", rekao je Stojković ovog meseca i dodatno "podgrejao" priče da bi uskoro mogao da preuzme Srbiju.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.