Ali, ima smisla

FUDBALERIMA ZABRANJEN ODLAZAK U PRODAVNICU: Kontroverzna odluka engleskog tima!

Autor Dušan Ninković

Vulverhempton brine za zdravlje svojih igrača.

Porast broja zaraženih, ali i mutacija korona virusa koja se pojavila u Engleskoj, brinu celokupnu Evropu. Iako su očekivanja bila da će virus oslabiti, to nije slučaj.

Zbog toga bi u paniku mogla da uđe i Premijer liga. Mančester siti je prijavio dva pozitivna slučaja, a Vulverhempton doneo jednu vrlo neobičnu odluku.

''Vukovi'' su zabranili svojim fudbalerima da posećuju rizična mesta, odnosno mesta na kojima bi lako mogli da ''pokupe'' virus. Među njima su i prodavnice u koje sada ne mogu da idu igrači ovog kluba!

''Od početka pandemije ljudi iz naše kuhinje pakuju namirnice u kutije i dostavljamo ih igračima. Kada je pik pandemije, igrači ne ulaze u kontakt sa drugim osobama. Sve je više zaraženih, a mi brinemo o fudbalerima. Vratili smo se odluci da igrači i njihove porodice ne odlaze u nabavku'', rekao je Nuno Espirito Santo, trener ovog tima.

Vulverhempton je ovu praksu uvodio već nekoliko puta, kada god se situacija sa virusom pogoršavala. Igrači su već navikli da će u kutiji dobiti sve što je neophodno za funkcionisanje njihove porodice, pa ne moraju u supermarket.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.