SVE JE JASNIJE

PIKSI POSTAJE SELEKTOR U DANIMA PRAZNIKA? Stojković sve bliži, odriče se 3.500.000€ zbog "orlova"!

Autor Nebojša Marković

Ovako stoje stvari u poslednjim danima 2020. godine.

3. 3. 1965. Dragan Stojković Piksi
Izvor: MN Press

Bliži se dan kada će reprezentacija Srbije dobiti novog selektora, a sve je izvesnije ko će to biti.

Dragan Stojković Piksi sve je bliži odluci da sedne na klupu "orlova" i povede Srbiju ka Svetskom prvenstvu u Kataru!

Legendarni Piksi bi mogao da postane selektor fudbalske reprezentacije u danima novogodišnjih i božićnih praznika, tvrdi "Kurir"!

Ovaj list ističe da su sve veće šanse da naslednik Ljubiše Tumbakovića bude baš on, pre nego Vladan Milojević ili Savo Milošević.

Stojković i predsednik FSS Slaviša Kokeza bili su viđeni na ručku u jednom poznatom beogradskom hotelu protekle nedelje i kako saznaje "Kurir", Piksiju je bilo jasno predočeno da je on prvi kandidat za selektora Srbije.

Bilo mu je rečeno i da je želja svih u Srbiji da bude selektor, što je baš ono što je legendarni fudbaler Crvene zvezde i Jugoslavije želeo da čuje.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Sada je već poznata njegova izjava od pre desetak dana, kada je javno istakao šta je potrebno da bude selektor Srbije.

"Da bih došao na čelo reprezentacije, morate svi da me želite. Kompletno. Moram to da osetim. Podršku, želju, volju. Od ljudi koje srećem na ulici osećam ljubav, ali postoje druge stvari, koje nisu za javnost, koje moraju da se reše. Videćemo..."

"Kurir" ističe i da bi se Stojković u slučaju dolaska na mesto selektora Srbije odrekao 3.500.000 evra, zbog toga što i dalje ima ugovor sa kineskim Gvangžuom koji je validan i u narednih šest meseci.

Kako mu je plata u kineskom klubu na godišnjem nivou iznosila 7.000.000 evra, Piksi bi preuzimanjem Srbije automatski ostao bez polovine tog iznosa, ali kako se stvari sada čine, on je spreman da to i uradi.

Piksi je sve bliži tome da Srbiju od marta 2021. povede ka Svetskom prvenstvu u Kataru!

(MONDO/Kurir)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.