I ŠTA SAD?

OBRT - PIKSI NEĆE DA BUDE SELEKTOR!? Problem je novac, ostalo je još samo jedno rešenje!

Autor Milutin Vujičić

Prva dva pika za selektora Srbije nisu prihvatila ponude...

Izvor: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije već nedeljama čeka novog selektora. Nakon otkaza koji je dobio Ljubiša Tumbaković, čelnici FSS su se bacili u potragu za njegovim naslednikom, a trenutno je u prvom planu Dragan "Piksi" Stojković, međutim...

Deluje da će FSS morati da potraži novo rešenje pošto je Piksi odlučio da se zahvali na ponudi, prenosi današnji Informer.

U četvrtak i petak vodio je višečasovne razgovore sa Slavišom Kokezom, ali nepremostiv problem predstavlja ugovor koji ima sa Guangdžoum. Iako više ne radi u ovom klubu, i dalje je pod ugovorom sa njima, a ne želi da se odrekne 9 miliona evra koji mu sleduju ako "odsedi" narednih godinu dana bez novog angažmana.

Spominjalo se kompromisno rešenje pri kom bi se Stojković odrekao dela zarade, ali deluje da na kraju neće biti ništa od njihovog dogovora.

"Ostalo je da Stojković i definitivno potvrdi Kokezi da odbija ponudu, ali za sada sve ide u tom pravcu da neće prihvatiti mesto selektora", objasnio je izvor FSS, uz poruku da se Stojković plaši da bi u slušaju loših rezultata s reprezentacijom njegova supruga i on imali loš tretman u medijima.

Izvor: MN Press

S obzirom na to da je Vladan Milojević nastavio da niže dobre rezultate u Al-Ahliju, i da nema govora o otkazu, rezervna opcija za selektora je Savo Milošević.

Bivši trener Partizana je bez angažmana, a bio bi i mnogo jeftinije rešenje...

"Takav scenario u ovom trenutku deluje najrealnije. Čelnici FSS su prethodnih dana otkako je smenjen Ljubiša Tumbaković opipavali puls kod igrača, saslušali njihove stavove i razmišljanja. Igrači vrlo poštuju Miloševića, sviđa im se njegova otvorenost i način komunikacije koji su imali dok je Savo bio potpredsednik FSS i direktor reprezentacije", naveo je izvor Informera.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt


(MONDO/Informer)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.