gotovo!

RASTUŽIO ZVEZDAŠE JEDNOM REČENICOM: "To više nije tema" su reči kojima je stavljena tačka na ovu sagu!

Autor Pavle Knežević

Jako dugo traje ova transfer priča i sada je definitivno i nedvosmisleno KRAJ

Izvor: MN Press

Hoće-neće, to je bila mantra svih ljubitelja fudbala kada je u pitanju transfer Aleksandra Dragovića u Crvenu zvezdu. Delovalo je povremeno da su stvari rešene, i to nakon što je delovalo da nema nade.

Izgleda da je sada konačno stavljena tačka na tu priču: Dragović neće dolaziti u Zvezdu, pošto je tokom jeseni pokazao da je ključni igrač Bajer Leverkuzena.

To je potvrdio i sportski direktor "farmaceuta".

"To više nije tema i on to zna. Trebaju nam svi igrači, posebno u periodu od februara ili marta", rekao je Feler za Kiker i pokvario raspoloženje svim navijačima crveno-belih.

Legendarni reprezentativac sa nadimkom "Tetka Kete" objasnio je stav kluba.

"Uradio je sjajan posao u skoro svakoj utakmici, bez obzira da li je igrao štopera ili beka. Kad god vam je bio potreban, bio bi tu. On je jedan od ključeva našeg uspeha", objasnio je Feler.

Leverkuzen je u Bundesligi pretrpeo samo jedan poraz i to od svemoćnog Bajerna i sada je drugi na tabeli, sa dva boda manje od tima iz Minhena. Treba reći da je Bajeru na toj utakmici poništen gol posle VAR-a, kao i da je Levandovski pobednički gol postigao debelo u nadoknadi vremena.

No, vratimo se Zvezdi. Sada znamo da je transfer na zimu definitivno otpao, ali da li je on opcija na leto, kada mu istekne ugovor?

"Videćemo na proleće kakva je situacija", rekao je Feler.

Izgleda da se i sam Dragović pomirio sa ostankom u Leverkuzenu.

"Ne želim da precenjujem ove izjave, ali one su mi apsolutno motivacija. Sve je lakše kada vas cene. Uživam u trenutku, posebno jer u fudbalu stvari jako brzo mogu da se promene na bilo koju stranu", rekao je defanzivac.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.