Transfer

VOJVODINA OSTAJE BEZ JEDNOG OD NAJBOLJIH: Iz Novog Sada seli se u turskog velikana!

Autor Dušan Ninković

Snažni defanzivac odlazi u Istanbul, gde će nositi crno-beli dres Bešiktaša.

Izvor: MN Press

Vojvodina će u prolećni deo prvenstva bez jednog od najstandardnijih igrača iz jesenjeg dela.

Odlične partije u dresu tima iz Novog Sada, ali i poziv u reprezentaciju BiH, naplatio je Siniša Saničanin koji će uskoro postati fudbaler Bešiktaša, tima koji se interesovao i za usluge Duška Tošića.

Ekipa koja u svojom redovima već ima dvojicu fudbalera sa Balkana, Adema Ljajića i Domagoja Vidu, zainteresovana je da u Istanbul odvede jednog od najboljih štopera Superlige. Da bi se to desilo, Novosađani će morati da dobiju obeštećenje.

Kako pišu turski mediji, Bešiktaš je rešio da plati otkupnu klauzulu u visini od 250 hiljada evra za fudbalera kom narednog leta ističe ugovor, pa će on pojačati crno-beli tim!

Po pisanju istih izvora, već je dogovoren posao i sa korpulentnim defanzivcem koji je pristao na ponuđene uslove. Saničanin je tražio godišnju platu od 500 hiljada evra, a turski klub mu je izašao u susret.

Nekadašnji štoper Rudara iz rodnog Prijedora, Borca iz Banjaluke i Mladost iz Lučana ima 25 godina, a tokom jeseni je odigrao 13 mečeva u dresu Vojvodine. Finiš jesenjeg dela prvenstva propustio je zbog povrede koju je zadobio na reprezentativnom okupljanju.

O njegovom transferu se već pričalo, a kao zainteresovani tim pojavljivao se jedan portugalski klub.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.