SVE ŠTO VAS ZANIMA

DETALJAN PLAN PRIPREMA CRVENE ZVEZDE: Kada počinju, gde se ide i ko su rivali?

Autor Milutin Vujičić

Zapišite ove datume...

Izvor: MN Press

Iza fudbalera Crvene zvezde je uspešna godina i trenutno se od obaveza odmaraju u inostranstvu ili u Srbiji, a prvi trening u 2021. zakazan je za 8. januar.

Crveno-beli će prvih desetak dana provesti u Beogradu, a potom ih 19. januara čeka selidba na dobro poznato mesto - Belek u Turskoj. Stara baza fudbalera Crvene zvezde, i mnogih drugih klubova, spremna je da ih dočeka raširenih ruku čak i u vreme pandemije.

U poznatom letovalištu fudbaleri Dejana Stankovića probaće da pronađu formu za duele sa Milanom i nastavak domaćeg šampionata, pa su zbog toga zakazane četiri provere.

Prvi rival biće Šlonsk iz Vroclava (22. januar), a radi se o vrlo dobroj ekipi koja je trenutno četvrtoplasirana u Poljskoj i do kraja godine će konkurisati za titulu pošto joj Legija beži samo šest bodova, pa je i njima potrebna jaka utakmica.

Posle toga (25. januar) sledi duel sa ekipom UFA iz Rusije, za koju na pozajmici iz Dinama igra Komnen Andrić, a potom (28. januar) i najboljom slovenačkom ekipom Mariborom.

"Generalka" je zakazana protiv Šahtjora (31. januara) koji je tokom jeseni igrao odlično u Ligi šampiona i dvaput pobedio Real Madrid, ali nije na kraju obezbedio prolaz dalje, nego će se poput Crvene zvezde takmičiti u Ligi Evrope.

Prvi meč u nastavku sezone Zvezda igra u Novom Pazaru (6. februar).

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.