TO JE TO!

SRBIJA DOBILA NOVOG SELEKTORA! Pre 3 meseca je rekao "nikad više u srpskom fudbalu", ali Pantelić ga je ubedio!

Autor Milutin Vujičić

Saga oko selektora je konačno završena... Da li ste zadovoljni?

Izvor: MN Press

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije biće Savo Milošević.

Posle skoro mesec dana doneta je odluka o nasledniku Ljubiše Tumbakovića. Nisu uspeli pregovori sa Draganom "Piksijem" Stojkovićem i Vladanom Milojevićem, isključivo zbog novca, pa će predlog Marka Pantelića biti bivši saigrač Savo Milošević, prenosi "Sportski žurnal".

Prethodno je Pantelić, potpredsednik FSS, ovlašćen da kadrira selektora, ali potrebno je potom da Izvršni odbor potvrdi tu odluku, s tim da se čini da će to biti protokolarna stvar.

Milošević je u FSS imao više direktorskih funkcija (mlađe kategorije, potpredsednik), a videćemo kako će se snaći na mestu selektora gde ga pre svega preporučuje autoritet u reprezentaciji, pošto iskustva nema na pretek

Marko Pantelić i Savo Milošević.
Izvor: MN Press

Do sada je Milošević radio kao trener samo u Partizanu (prethodno pomoćnik u reprezentaciji Crne Gre), s kojim je osvojio jedan Kup Srbije i uspeo da ga uvede u grupnu fazu Lige Evrope. Međutim, rastao se sa crno-belima jesenas kada je pobesneo na utakmici protiv Vojvodine i potom poručio da "više nikada neće raditi u srpskom fudbalu".

Savo Milošević je u dresu "orlova" zabeležio 102 nastupa i postigao 37 golova, njegova reč se poštuje, a možda je baš to ono što je potrebno da Srbiju pomakne sa "mrtve tačke".

Dodaje se i da bi bivši selektor Radovan Ćurčić mogao da mu bude pomoćnik kao u Partizanu.

Da li ste zadovoljni?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt


(MONDO/Sportski žurnal) 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.