Nije zadovoljan

KLOP JE BESAN, OVA IZJAVA ĆE IZAZVATI BURU NA "OSTRVU": Je l' sam ja kriv što Junajtedu svirate penale?

Autor Nikola Lalović

Jirgen Klop ima šta da kaže sudijama u Premijer ligi.

Liverpul je u velikoj krizi, a poraz od Sautemptona je to dokazao. 

Probali su sve igrači "redsa", na kraju je u 93. minutu i Alison ušao u 16 metara, ali nije bilo pomoći. Gol Denija Ingsa je presudio timu sa "Enfilda", a Jirgen Klop je posle meča imao šta da kaže o penalima. 

"Mančester junajted je imao više penala u dve godine nego ja u pet i po. Ne znam da li je to moja krivica i kako se to desilo", rekao je Nemac Skaj Sportsu. 

Zaista, Bruno Fernandeš se nadavao golova sa bele tačke, dao je čak 15 golova sa penala za Mančester junajted otkako je u klubu. A razlog zbog koga je Klop pričao o penalima je to što Liverpulu nije suđen jedanaesterac kada je Sadio Mane pao u 16 metara protivnika. 

"Ako neko ikad kaže da Sadio Mane simulira, to je najveća smejurija na svetu. On se uvek trudi da ostane na nogama. Drugi timovi bi dobili penal za to, to ću vam reći. Igrali su i rukom u šesnaestercu, neka mi to neko objasni", rekao je ljutiti Klop. 

Nemac je dobro video situaciju u kojoj je Kajl Voker-Piters oborio Sadija Manea. 

"Dobro smo videli taj incident i izgledalo je kao čist penal. Okrenuo sam se ka četvrtom sudiji i pitao ga da li će proveriti, on je rekao da su već proveravali i da nije penal", rekao je menadžer Liverpula.

Nije mogao da se zadrži na tome, pa se prisetio situacija iz prošle sezone. 

"Prošle sezone je bio penal protiv Lestera kada su ljudi pričali da je Sadio prelako pao. Ako lako pada dobili bismo penal u ovoj utakmici, pošto je bio očigledan jedanaesterac, ali nisam siguran da je u redu to što je Andre Mariner uradio", završio je Klop. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.