Op!

REPREZENTATIVAC IDE KOD MILOJEVIĆA: Srbin se seli u Saudijsku Arabiju?

Autor Dušan Ninković

Bilo bi to ogromno pojačanje za tim iz Saudijske Arabije.

Izvor: MN Press

Poznato je da se mesto stranca u azijskom fudbalu retko troši na defanzivca, pa ako već štoper dolazi, on mora da bude kvalitet! A to je, za uslove u Saudijskoj Arabiji, dugogodišnji reprezentativac srbije.

Stefan Mitrović koje godinama igra u Francuskoj na stolu ima dve ponude, a jedna od njih je od Al Ahlija, gde bi ga trenirao Vladan Milojević, potencijalni selektor Srbije!

Nekadašnji trener crveno-belih traži pojačanje u poslednjoj liniji, a Stefan Mitrović je idealan kandidat. Ostvario je zavidnu evropsku karijeru, a sada bi ugovorom u Saudijskoj Arabiji mogao da naplati ime koje je stekao.

Pored Al Ahlija, Mitrovića zove i jedan tim iz Turske, pa Milojeviću neće biti lako da obezbedi važan potpis za svoj tim.

Stefan Mitrović će u maju proslaviti 31. rođendan, a do sada je u karijeri igrao za Petržalku, Zborojovku iz Brna, Metalac, Kortrajk, rezervni tim Benfike, Valjadolid, Frajburg, Gent i francuski tim u kom je postao i kapiten. U dresu Srbije je odigrao 21 meč, a debitovao je još 2014. godine.

Za ekipu Al Ahlija iz Džede već nastušaju trojica fudbalera koji su veoma poznati u srpskom fudbalu. Vladan Milojević na raspolaganju ima nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde Marka Marina, bivšeg igrača Partizana Ljubomira Fejsu i Samjuela Ovusua, momka iz Gane koji je igrao za Radnik i Čukarički.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.