Nepogoda!

ZOVE SE FILOMENA I ŠPANSKI FUDBAL MOŽDA STANE ZBOG NJE: Real je već morao da promeni planove, u celom Madridu problemi!

Autor Nikola Lalović

Veliki problemi za španski fudbal.

Kao da virus korona nije dovoljna prepreka, španski fudbal je pred još jednom velikom nepogodom. 

Ovoga puta je fudbal na Iberijskom poluostrvu u opasnosti zbog Filomene! Takav naziv je dobila oluja koja se stuštila ka Španiji. 

Već su upaljeni meteorološki alarmi, a počeo je da pada jak sneg uz temperature koje idu i do minus 12 stepeni celzijusa. U Španiji se u takvim uslovima ne igra fudbal i već sada su učinjeni neki koraci. 

Real Madrid je morao da promeni svoje planove pošto je tim trebalo da otputuje za Pamplonu u subotu, ali sada hoće iz Madrida da pođu na svoje gostovanje u petak, kako bi bili sigurni da će stići. U klubu nisu sigurni da li će vremenski uslovi dozvoliti putovanje, pa žele da krenu na vreme. 

Sam Madrid je takođe jako pogođen ovom olujom, a stadioni u prestonici Španije su prekriveni snegom. Atletiko Madrid treba da dočeka Atletik Bilbao u subotu, a mečevi Alkorkona i Leganjesa su takođe zakazani za vikend. 

Najveći problem je u tome što meteorolozi najavljuju pogoršanje vremena za vikend i pitanje je da li će španskog fudbala biti. U sezoni koja je već "zgusnuta" zbog virusa korona, ovo je dodatni problem. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi