Dobio dva suvenira!

DAO GOL LIVERPULU, DAO DRES FABINJU, PA SE VRATIO PO NJEGA: O mladom vezisti opet priča cela Engleska! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

O meču FA kupa između Liverpula i Aston Vile i dalje svi pričaju.

Izvor: Printscreen/Twitter/btsportfootball

Lu Beri još nije punoletan, a odavno se na Ostrvu priča o njemu. 

Ponikao je u VBA, a onda ga je uočila Barselona i dovela ga u svoje redove. Procenio je da pored velikih zvezda i velikih talenata u Barsi neće dobiti pravu šansu, pa je potpisao za Aston Vilu. 

U meču FA kupa sa Liverpulom je dobio šansu, pošto je Aston Vila na teren izašla sa omladinskim timom. Odmah je golom pokazao zašto je veliki talenat, a posle meča smo videli jedan sjajan momenat, 

Beri je zamenio dres sa Fabinjom nakon utakmice, a onda je neko od ljudi iz stručnog štaba Vile prišao i podsetio ga da je ovo ipak bio njegov debi, na kome je dao i gol. Pošto je shvatio da ipak želi dres sa debija za sebe, pritrčao je slavnom Brazilcu u tunelu i tražio svoj dres. 

Dobio ga je nazad, a Fabinjo je pokazao klasu i ostavio mladom vezisti i svoj dres. 

"Kad sam postigao gol i počeo da slavim, sve je izašlo iz mene. Bilo je to veliko olakšanje. Ponosam sam na sve naše igrače, od početka do kraja utakmice dali smo sve od sebe", rekao je Beri posle utakmice. 

Iako je Liverpul pobedio na ovom meču, Klop i tim su dobili kritike, jer su se više od sat vremena prilično mučili sa timom Vile koji je u proseku bio jedva punoletan. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.