STIGAO!

IGRAĆU ŠTA GOD STANKOVIĆ KAŽE: Zvezdino pojačanje iz Intera se posebno raduje Milanu!

Autor Milutin Vujičić

"Vilotića smatram starijim bratom, mnogo mi je pomogao".

Izvor: Zvezda TV/screenshot

Crvena zvezda je u dosadašnjem toku prelaznog roka dovela četvoricu pojačanja. Stigli su Ričard Odada i Nikola Stanković iz filijale Grafičara, povratnik Slavoljub Srnić, a tu je i Aksel Bakajoko koga su crveno-beli doveli iz Intera.

Na predstavljaju na početku priprema Bakajoko je kazao da "nije oklevao" kada je čuo da se srpski klub interesuje za njega.

"Nisam oklevao kada sam čuo da se Zvezda zanima za mene. Znam da je to veliki klub. To je šansa koja se pruža jednom u životu. Veoma sam srećan i zadovoljan zbog toga što sam ovde", rekao je Bakajoko na predstavljanju.

Bakajoko ima 23 godine i igra na krilnim pozicijama. Nosiće dres sa brojem sedam.

Nekadašnji mladi reprezentativac Francuske je došao iz Intera, iz kog je prethodnih godina bio na pozajmicama u Sošou i Sankt Galenu. Zvezda će u šesnasetini finala Lige Evropa igrati protiv Interovog gradskog rivala Milana, a novinare je zanimalo da li će mu to biti dodatni motiv.

"Pokušaću da se uklopim što pre i veoma se radujem što će Zvezda igrati protiv Milana, što ću opet biti na stadionu San Siro", kazao je Bakajoko.

Njemu je saigrač u Sankt Galenu bio nekadašnji igrač Zvezde Milan Vilotić.

"Vilotića smatram starijim bratom, mnogo mi je pomogao. Pričao mi je sve najbolje o klubu, ali nismo ništa detaljno. Bio je od pomoći prilikom odluke da dođem ovde", naveo je Bakajoko.

On je rekao da se najbolje snalazi u napadu, da voli da igra krilo, ali da može da pomogne i u odbrani i da će sve to zavisiti do trenera Dejana Stankovića.

"Još ne znam šta ću igrati, učiniću kako trener odluči", poručio je Bakajoko.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.