ŠKOTI BESNI!

HAOS! OTIŠLI U DUBAI USRED SEZONE, SAD SVI MORAJU U KARANTIN: Seltik u problemu, igraće meč bez 13 igrača?!

Autor Nebojša Marković

Šta im je to trebalo...

Kao da im nije dovoljno što rivalski Rendžers juriša ka prvoj tituli prvaka Škotske posle 10 godina, sada imaju dodatne probleme.

Seltik je potpuno izdrman - 13 igrača im se nalazi u izolaciji zbog korona virusa, a i dalje se čini da će svoj meč morati da igraju!

Fudbaleri Seltika su napravili sebi ozbiljan problem, pošto su usred sezone u škotskom fudbalu rešili da odu na kratki trening kamp u Dubai!

Čitava Britanija brujila je o njihovoj odluci da tokom pandemije korona virusa odu "preko pola sveta" da bi tamo trenirali u toplijim uslovima.

Fotografije sa društvenih mreža su sve "podgrejale"; pošto su ukazivale da se igrači Seltika nisu mnogo pazili niti nosili maske tokom ovog putovanja. Koliko je sve ovo ozbiljno pokazuje da je Seltik ovim povodom bio kritikovan i od strane škotske premijerke Nikole Stardžon.

I u ponedeljak je odmah stigla loša vest - jedan od igrača Seltika je bio pozitivan na korona virus na testiranju po povratku u Glazgov, pa će sada u izolaciju morati 13 fudbalera uz trenera Nila Lenona i pomoćnika Džona Kenedija.

Ipak, iz Škotske stižu informacije da će meč u ponedeljak uveče između Seltika i Hibernijana ostati na snazi i da će "zeleno-beli" morati da se pojave na susretu!

Seltik ionako već zaostaje čak 22 boda u odnosu na Rendžers, ali uz četiri utakmice manje. Čak i da sve zaostale mečeve pobede, njihov zaostatak će opet biti dvocifren.

A kako će to učiniti protiv Hibernijana bez 13 igrača i trenera - ostaje da se vidi...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.