Od leta u...

MARKO JE PRED TRANSFEROM KARIJERE: Srbin pružio ruku Monćiju - prelazi u velikana za DŽABE!

Autor Mladen Šolak

Još jedna potvrda da će srpski reprezentativac pojačati velikana.

Izvor: MN Press

Golman srpske reprezentacije i španskog Eibara, Marko Dmitrović (28) mogao bi da ovog leta ostvari najveći transfer u karijeri. Tačnije, sada je to gotovo izvesno!

Nakon četiri sezone pred golom Eibara, on bi mogao da pređe u Sevilju i to kao slobodan igrač, jer mu četvorogodišnji ugovor ističe nakon ove sezone.

"Estadio Deportivo", koji je u decembru prvi pisao o ovome, sada javlja da je Dmitrović postigao dogovor sa aktuelnim osvajačem Lige Evrope i da će čuveni sportski direktor Andalužana Monći "iz druge" uspeti da dovede Marka u svoj klub.

Monći, koji je i sam nekada bio golman, navodno je hteo i ranije da angažuje nekadašnjeg đaka i prvotimca Crvene zvezde, a taj plan mogao bi da ostvari za pola godine.

Prema istom izvoru, Dmitrović bi bio konkurencija Marokancu Bonou (30), koji je stigao minulog septembra. Sa druge strane, Sevilja će se izvesno rastati sa Čehom Tomašom Vaclikom (32), kome ističe ugovor.

Dmitrović je član Eibara od 2017. i odluka da se preseli u taj baskijski klub bio je njegov potez karijere, jer je dobio šansu da u kontinuitetu brani u Primeri, što je koristio za dodatnu afirmaciju i za očigledno uspešno nametanje većim klubovima.

Monći je po svemu sudeći sasvim zadovoljan onim što vidi od Marka.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.