Zanimljivo

KRENUO U IGRU SA SLUŠALICAMA: Postao senzacija na internetu pre nego što je debitovao!

Autor Dušan Ninković

Nakon čitave decenije dominacije, prinuđeni su da gledaju ovakve stvari.

Izvor: Sky Sports/Printscreen

Katastrofalna situacija sa korona virusom u redovima Seltika, koji prethodnih dana uopšte nije pazio šta mu igrači rade, naterala je škotski tim da u prvenstvu igra u kombinovanom sastavu. Veći deo ekipe je bio u karantinu, pa su priliku dobili neki mladi momci.

Jedan od njih je Armstrong Oko-Fleks (18), a on u centar pažnje nije stigao zbog impresivne igre. Seltikov rezervista postao je hit na internetu jer se pripremio da uđe u igru, sa sve slušalicama u ušima!

Navijačima taj detalj nije promakao i odmah su počeli da komentarišu ponašanje mladog fudbalera, ali brzo je stavljena tačka na ovu priču.

Kako su iz Seltikovog stručnog štaba otkrili, mladi fudbaler je u poslednjim sekundama pre nego što će dobiti šansu u Premijer ligi Škotske imao kratak razgovor sa menadžerom Nilom Lenonom. Na kraju ni ovaj vid upotrebe tehnologije nije doneo mnogo.

''Da, menadžer Nil Lenon je pričao sa njim. Imao je nešto da mu poruči pre nego što uđe u igru. Danas svi koriste tehnologiju koja je dostupna, a mi smo mislili da je bitno da mladi fudbaleri čuju od trenera šta se očekuje'', rekao je pomoćnik koji je sinoć vodio ekipu.

Nekadašnjem omladincu Arsenala koji je pre dve godine stigao u klub ovo je bio debitantski nastup za seniorsku ekipu Seltika.ZAMAL

Ekipa Seltika, odnosno njen veliki deo, je u karantinu. Pored Lenona i njegovog stručnog štaba izolovano je i 14 fudbalera tima iz Glazgova. U takvoj situaciji rezervisti i omladinci nisu uspeli da stignu do pobede već su odigrali samo 1:1 protiv Hibernijana.

Rendžers ima čak 23 bod prednosti nad najvećim rivalom, ali i tri utakmice više. Čak i kada bi zeleno-beli pobedili u sva tri meča, ekipa Stivena Džerarda bi bila blizu titule.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi