MALA ZBRKA

3 KLUBA NE ŠALJU IGRAČE ZA REPREZENTACIJU SRBIJE: Koga sve Stolica vodi na turneju u Americi?

Autor Milutin Vujičić

Otkrivamo deo spiska.

Izvor: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od fudbalera iz Superlige, kreće na neobičnu i zanimljivu turneju u Severnoj Americi gde nas čekaju dueli sa Dominikanskom Republikom (25. januar) i SAD (31. januar).

U odsustvu selektora, fudbalere će voditi Ilija Stolica, a klubovi su samostalno "kandidovali" igrače za državni tim, s tim da su se tri ipak "zahvalila" na ponudi.

U pitanju su Crvena zvezda, Radnički Niš i Mladost Lučani, prenosi "Sport Klub".

Zvezda se ranije dogovorila sa FSS da ne šalje fudbalere u SAD pošto je pred njima zahtevno proleće, pošto ih očekuju i dueli sa Milanom u Ligi Evrope, a to je prihvaćeno i igrači Dejana Stankovića neće napuštati pripreme na Kipru i Turskoj.

Radnički je tražio da ima sve igrače na raspolaganju tokom zimskih priprema, kao i Mladost čiji je defanzivac Nemanja Mićević bio "već viđen" na spisku.

Nenad Milovanović je kazao da ga je iznenadio način komunikacije sa FSS, a odlučili su da Mićević ne ide pošto je imao korona virus i žele da budu pažljivu u njegovom oporavku, pa da čak nije siguran putnik ni za klupske pripreme.

Na spisku će biti trojica fudbalera Partizana (Stevanović, Urošević i Popović), dok je prvobitno bio tu i Lazar Marković, ali je na kraju odustao.

Takođe, za MONDO je potvrđeno da Vojvodina daje Aranđela Stojkovića i Nemanju Čovića, a tu su i dva "domaćina" iz MLS.

Stolica će pozvati i Ranka Veselinovića (Vankuver) i Luku Stojanovića (Čikago).

Kompletan spisak trebalo bi vrlo brzo da bude objavljen.

(MONDO/Sport Klub)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.