Novi problem

BARSELONA MORA BEZ MESIJA DA NAPADNE TROFEJ? Argentinac je povređen i ide na pauzu!

Autor Dušan Ninković

Loše vesti za tim iz Katalonije.

Španci još nemaju osvajača Kupa kralja za prethodnu sezonu, ali večeras počinje Superkup! Na njemu će igrati četiri tima, finalisti kupa i dve provlasirane ekipe iz prethodne sezone, a Barselona će imati strašan hendikep.

Katalonski tim večeras izlazi na megdan Real Sosijedadu, a Ronald Kuman neće moći da računa na Lionela Mesija, koji je na poslednjem ligaškom meču zaradio povredu.

Biće to ogroman problem za Barselonu, koja je u nekim mečevima ove sezone pokazala da se muči kada Argentinac nije na terenu. Ovog puta će bez njega morati da preskoče prvu prepreku u Superkupu, a pitanje je da li će Leo moći da pomogne i u finalu.

Mesi je lakši udarac dobio na meču protiv Granade, u utakmici u kojoj je ponovo izgledalo kao da uživa u igranju fudbala. To nije bio čest slučaj ove sezone, pa je njegov izostanak zato još veći hendikep.

Drugi meč polufinala igraju Atletik Bilbao i Real Madrid, dok je finale Superkupa zakazano za 17. januar. Finale Kupa kralja iz prethodne sezone na programu je tek u aprilu, a igraće dva baskijska kluba.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.