Remi

FULAM BEZ MITRA ZAUSTAVIO MURINJA: Totenhem je bleda senka tima sa početka sezone!

Autor Dušan Ninković

Nastavljaju se problemi za Portugalca na klupi ''Pevaca''.

Biće veoma ljut Žoze Murinjo! Na svoje igrače, na ligu, na organizaciju takmičenja po kojoj je večeras umesto protiv jednog igrao protiv drugog rivala. I kiksnuo u malom londonskom derbiju.

Ranije odloženi meč protiv Fulama završen je bez pobednika, iako su ''Pevci'' imali prednost, a to su situacije kada Murinjo mrzi da ne pobedi!

Totenhem - Fulam 1:1 (1:0)
/Kejn 25 - Kavaleiro 74/

Totenhem je i ovaj meč odigrao u svom stilu, bez previše pravih napada, iako im je rival bio jedan od najslabijih timova. Ni dobre prilike da dupliraju rano vođstvo nisu donele rezultat, a pogodak Harija Kejna u nastavku je neutralisao Ivan Kavaleiro.

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, o čijem odlasku iz Londona se povremeno priča, nije bio ni u konkurenciji za ovaj meč. Deluje da je sada još dalje od uloge startnog napadača koju je imao na početku sezone, a koju je izgubio tokom jeseni.

Fulam je tako stigao do novog boda, veoma bitnog za opstanak u Premijer ligi, dok se čini da je Totenhemov san o tituli sve dalje i dalje...

TABELA: Mančester junajted 36, Liverpul 33, Mančester siti (-1) 32, Lester 32, Everton 32, Totenhem 30, Sautempton 29, Aston Vila (-2) 26, Čelsi 26, Vest Hem 26, Arsenal 23, Lids 23, Kristal Palas 22, Vulverhempton (+1) 22, Njukasl 19, Barnli (-1) 16, Brajton (+1) 14, Fulam (-1) 12, VBA 8, Šefild (+1) 5.

LISTA STRELACA: Salah 13, Son 12, Kejn, Fernandeš, Vardi, Kalvert-Luin 11, Bamford 10,...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.