Veliki trijumf Brazila!

ZGAZIO MU KOPAČKOM U MEĐUNOŽJE: Brazilac se valjao od bolova, pamtiće ovo ceo život! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Fudbal je ostao u drugom planu posle ovog divljačkog starta-

Izvor: Twitter/ElForastero1982

Malo koje rivalstvo u svetu fudbala je veće od onoga između Brazila i Argentine, a na startu 2021. godine Brazilci su došli do dve velike pobede! 

Posle trijumfa Santosa i Palmeirasa nad Bokom i Riverom gledaćemo brazilsko finale Kopa Libertadores. 

Santos je u drugom meču polufinala bio bolji od Boke sa ubedljivih 3:0. Posle 0:0 u prvom meču, Pituka je sa startu drugog doneo prednost Santosu. Sve je bilo gotovo na startu drugog poluvremena, kada je prvo Soteldo pogodio u 49. minutu, a Braga u 51. 

Ipak, u drugom poluvremenu smo videli crveni karton koji je dobio levi bek Boke Fabra i nažalost taj potez je obeležio meč. On je divljački zgazio pravo u međunožje krilnog fudbalera Santosa Marinja. 

Brazilac je počeo da se kotrlja po terenu u neverovatnim bolovima, a kolumbijski defanzivac je odmah dobio crveni karton i isključen je, a verovatno će dobiti i dugoročnu suspenziju. 

U drugom polufinalu Palmeiras je u dvomeču bio bolji od Rivera. U prvom meču je bilo 3:0 za Palmeiras, a u drugom je River pobedio sa 2:0. Na oba meča je tim iz Argentine završio meč sa igračem manje zbog dobijenog crvenog kartona. 

Na kraju su Argentinci dobijali crvene, Brazilci davali golove i tako ušli u finale. Iako sada nećemo gledati Superklasiko u finalu, Palmeiras i Santos su veliki rivali, pa će i tu biti burno. 

Finale će se odigrati 30. januara od 21 čas. 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.