LOŠE VEČE

FILIP ĐURIČIĆ TRAGIČAR SASUOLA: Stativa i crveni karton Srbina, drugoligaš ih izbacio iz Kupa Italije!

Autor Nebojša Marković

Ništa od novog januarskog okršaja Sasuola sa Juventusom...

Filip Đuričić je imao veče za zaborav, jer je među glavnim krivcima Sasuolo ove sezone neće igrati u četvrtfinalu Kupa Italije! Srpski reprezentativac je u duelu sa drugoligašem SPAL-om zaradio crveni karton i tako timu iz Ferare trasirao put ka okršaju sa Juventusom:

SASUOLO – SPAL 0:2 (0:0)
/Misiroli 49, Dikman 58/

Svi su već videli Sasuolo na tom meču, koji bi bio prilika Đuričiću i društvu da se možda revanširaju "Staroj dami" za nedavni poraz u Seriji A.

Ipak, upravo se Srbin u najvećoj meri potrudio da tog meča uopšte i ne dođe...

Mogao je polovinom prvog dela da dovede Sasuolo u vođstvo, ali je, nakon jedne odbijene lopte, pogodio stativu, da bi na samom startu nastavka, nakon jednog oštrog starta nad Leonardom Sernikolom, bio poslat u svlačionicu.

Arbitar Kamplone isprva u tom prekršaju nije video ništa sporno, ali je na poziv glavnog VAR sudije Iratija pogledao snimak – i odlučio da člana selekcije "orlova" pošalje van terena.

Najprijatnije iznenađenje Serije A ostalo je tako bez jedne od glavnih uzdanica na terenu, što je SPAL, za koji je drugo poluvreme odigrao Nenad Tomović, iskoristio i uz brza dva gola rešio meč.

Petoplasirani tim Serije B i ekipa koji važi za velikog favorita za povratak u elitu povela je pogotkom Misirolija samo par desetina sekundi nakon Đuričićevog isključenja, dok je konačnih 0:2 postavio Dikman.

KUP ITALIJE – osmina finala

Sasuolo – SPAL 0:2 (0:0)

Atalanta – Kaljari (21.15)

Igrano u sredu:

Igrano u utorak:

19. januar:

Roma - Specija

21. januar:

Lacio - Parma

(MONDO.ba)