GDE ĆE?

KAD TE ZOVU IZ ITALIJE, NE IDE TI SE U GRAFIČAR: "Biser" Zvezde na raskrsnici karijere!

Autor Milutin Vujičić

Od izbora novog kluba u narednih šest meseci bi mnogo toga moglo da zavisi...

Izvor: MN Press

Andrija Radulović je jedan od najvećih talenata Crvene zvezde, ali za njega trenutno nema mesta u prvom timu i klub ga neće povesti na drugi deo priprema u Tursku.

Planirano je da Radulović bude pozajmljen Grafičaru, gde su se razvijali mnogi fudbaleri poput Nikolića, Gavrića ili novopridošlog Odade, međutim deluje da mladom Kotoraninu to u ovom trenutku deluje kao korak unazad u karijeri.

Krilni fudbaler za koga je bilo interesovanja i iz Italije, ne bi želeo da narednu polusezonu provede u Prvoj ligi Srbije, već na višem nivou.

"Znam da postoji mogućnost da nastavim karijeru i u inostranstvu ili u nekom od superligaških klubova tako da ću narednih dana u dogovoru sa porodicom i ljudima koji vode računa o meni od kada sam došao u Beograd odlučiti koja je najbolja opcija za mene u ovom momentu", rekao je Radulović u izjavi za Arenu Sport.

18-godišnji "biser" Crvene zvezde je istakao da je "željan fudbala", a da se nada da će se za šest meseci vratiti na "Marakanu" i nastaviti gde je stao.

Izvor: MN Press

Tokom jeseni je odigrao ukupno devet utakmica (289 minuta) i zabeležio gol i asistenciju u Kupu Srbije, dok se neretko dešavalo da zbog problema sa povredama bekova, čak zaigra i uz levu aut-liniju na uobičajenom mestu Milana Rodića.

Ako već neće u Grafičar - ima ko ga hoće iz Superlige. Javio se Rad!

"Želimo Andriju Radulovića u našim redovima. Cenimo njegov kvalitet i mislimo da bi napredovao na Banjici u prolećnom delu prvenstva. Nadamo se da će naš zahtev uslišiti čelnici Crvene zvezde i omogućiti perspektivnom krilu da se razvija na superligaškom nivou", poručio je sportski direktor Rada Miloš Trifunović za današnji "Žurnal".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.