Gol!

SIMIĆ VEĆ POGODIO ZA VOJVODINU: Biće ogromno pojačanje u Novom Sadu!

Autor Dušan Ninković

Vojvodina je ponovo remizirala na pripremama, ovog puta 2:2 sa ekipom Zorje iz Ukrajine.

Izvor: YouTube/FK Vojvodina/Screenshot

Fudbaleri Vojvodine su odigrali i drugi prijateljski meč u okviru zimskih priprema za nastavak sezone, a rezultat je ponovo bio nerešen (2:2). Ovog puta je na drugoj strani terena bio ukrajinski klub, Zorja.

Trenera Nenada Lalatovića posebno može da raduje što je najveće pojačanje, Veljko Simić, već počeo da postiže golove u nešto drugačijem crveno-belom dresu od onog koji je nosio prethodnih godina.

Ukrajinski tim je stigao do prednosti već u ranoj fazi meča, kada je odbranu Novosađana iznenadio i matirao Komčenovski, već u petom minutu. Srpski tim je odgovorio desetak minuta kasnije preko Zukića, a rezervista Veljko Simić je doneo potpuni rezultatski preokret.

Ipak, Vojvodina nije uspela da upiše pobedu. Veliki broj izmena u finišu meča iskoristila je Zorja koja je stigla do izjednačenja u 77. minutu.  

VOJVODINA: Vukliš (od 46. N. Simić) - Bjeković (od 46. Devetak), Bralić (od 58. Đurić), Saničanin (od 46. Andrić), Đorđević (od 58. Novevski) - Drinčić (od 70. Kabić), Stojković (od 70. Miletić) - Vukadinović (od 58. Mladenović), Zukić (od 46. V. Simić), Gemović (od 58. Kovačević) - Mrkaić (od 46. Čović)

Vojvodina je u prvoj pripremnoj utakmici remizirala protiv Altaja (1:1), a do kraja su im ostala još četiri meča. Protivnici će biti Mura, Slavija iz Sofije i dva ruska tima, moskovska Lokomotiva i Ahmat Grozni.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.