Ma nemoguće!

POZNATI FUDBALER JE OPSEDNUT ''LAKIM'' ŽENAMA: Pisalo se o njenoj aferi sa Kristijanom, a ona razotkrila Argentinca!

Autor Dušan Ninković

Prelepa Italijanka je prestala da se viđa sa slavnim fudbalerom zbog njegovog ''švrljanja''.

Izvor: Instagram/Screenshot/manuelaferreraofficial

Manuela Ferera je jedna od najatraktivnijih žena u Italiji, a nisu je zaobišle ni afere. Naravno, u centru pažnje su pored nje bili fudbaleri i to dvojica svetski poznatih igrača.

Jedno vreme je spavala sa Gonzalom Iguainom, a glasine o vezi sa Kristijanom Ronaldom je demantovalai! Tu nije bilo ničega, a šokiraće vas zašto je raskinula ''vezu'' sa Argentincem.

Gostujući u jednoj italijanskoj televizijskoj emisiji, Manuela je otkrila da se mesecima viđala sa nekadašnjima napadačem Napolija, Juventusa i Milana, ali da zvanično nisu bili u vezi.

''Bila sam sa Gonzalom Iguainom. Nismo zvanično bili u vezi, ali smo izlazili mesecima. Završilo se jer voli lake žene. Ima strast prema njima. Sve to se dešavalo dok je igrao za Milan'', navela je Manuela Ferera.

Nju su godinama predstavljali kao devojku koja je imala aferu sa portugalskim fdubalerom Kristijanom Ronaldom, jednim od najboljih igrača na svetu, ali to nije tačno. ''Razmenili smo nekoliko poruka, poslao mi je čestitku. Cenim ga'', rekla je Ferera koja važi za jednu od najzgodnijih žena na Apeninima.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.