Neizvesno

POGBA DONEO PRVO MESTO JUNAJTEDU: Timovi iz Mančestera igraju za titulu!

Autor Dušan Ninković

Samo nekoliko desetina minuta je trajala radost navijača Mančester sitija.

Timovi iz Mančester ne odustaju od liderske pozicije u Premijer ligi. Nakon što je Mančester siti izbio na čelo tabele, tamo se posle dva dana pauze vratio njihov gradski rival.

Pogocima Kavanija i Pogbe četa Ole Gunara Solskjera preživela je gostovanje Fulamu, koje je bilo teže nego što se očekivalo.

Fulam - Mančester junajted 1:2 (1:1)
/Lukman 5 - Kavani 21, Pogba 65/

Domaći tim je poveo već u petom minutu, preko Ademole Lukmana, što je bio šok za sve navijače Mančester junajteda. Verovatno i za većinu onih koji navijaju za Fulam.

Ipak, stvari su ubrzo počele da dolaze na svoje mesto. Kavani je uradio ono što najbolje ume, iskorsitio gužvu u kaznenom prosotru i jednu nesigurnu intervenciju odbrane domaćih pretvorio u gol za izjednačenje. Tu nije bio kraj.

Junajted je znao da mu je pobeda neophodna, pa su i krenuli po nju. Pobedonosni gol je delo Pola Pogbe, a taj pogodak donosi novi skok na tabeli Premijer lige.

Meč u Londonu obeležio je i povratak u tim srpskog napadača Aleksandra Mitrovića, ali on ponovo nije bio starter u ekipi Skota Parkera. Dobio je svega desetak minuta u završnici meča, kada je Fulam pokušao da izjednači, ali tim sa ''Krejven Kotidža'' nije uspeo u tome.

Možda je Mitar mogao i do gola, ali ga je Bruno Fernandeš vukao, a njegov udarac glavom na putu do Davida De Hee pogodio Erika Baija.

Mančester junajted sada ima 19 odigranih mečeva i 40 osvojenih bodova, dok su iza njih Mančester siti sa utakmicom manje i Lester koji imaju dva boda manje.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.