Posao!

LALATOVIĆ GA ''NUDIO'' VOŠI, ZVEZDA HITNO REAGOVALA: Bivša ''desetka'' crveno-belih se vratila u klub!

Autor Dušan Ninković

Fudbaler čiji je transfer jedan od najvećih ikada na ovim prostorima će raditi sa mladim fudbalerima Crvene zvezde.

Izvor: MN Press

Pre samo nekoliko dana je Nenad Lalatović, pričajući o svojoj trenerskoj karijeri, pomenuo Radovana Krivokapića. Bivši fudbaler Vojvodine i Crvene zvezde je bio bez ugovora, nije imao klub i njegov nekadašnji kapiten u beogradskom timu je apelovao da se to promeni.

Po rečima Lalatovića, Krivokapić je potreban Vojvodini, da radi u omladinskoj školi i stvara igrače za prvi tim. Ali, talentovani trener će ipak u Crvenu zvezdu!

Aktuelni šampion je na zvaničnom sajtu kluba predstavio najnovije pojačanje za omladinsku školu, talentovanog trenera koji je poznat po radu sa mladim fudbalerima. Njima je davao šansu u seniorskom timu Vojvodine, a sada će ih pripremati za ulazak u profesionalni fudbal. Sve do leta, kada će preuzeti neku od selekcija Crvene zvezde!

Tokom trenerske karijere, Radovan Krivokapić je predvodio seniorske timove TSC-a, Cementa iz Beočina i Vojvodine, a u igračkom delu karijere je pored novosadskih i beogradskih crveno-belih imao zapaženu karijeru u Grčkoj.

Dres Crvene zvezde nosio je od 2002. do 2007. godine, a među navijačima je zapamćen kao ''desetka'' prefinjene tehnike. Upisao je i četiri nastupa za seniorsku reprezentaciju Jugoslavije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.